Over mij

Beste bezoeker,

Eerst iets over mezelf. Ik zal nooit vergeten dat mijn kleuterjuf heel verbaasd en enthousiast reageerde op hoe ik op 4 jarige leeftijd een boom tekende. Een echte boom met takken en blaadjes, voor de helft gekleurd met groen en de andere helft met rood, want het was herfst. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren.

Altijd was ik aan het tekenen. Heb mijn zusjes nagetekend, mijn beste vriendin van de middelbare school; ze heeft de tekening nog steeds bewaard, vertelde ze me laatst.

Creatief bezig zijn is wat ik ben en ik heb dan ook van alles en nog wat gedaan: Fimo, brooddeeg, beelden van Paverpol (Pretex) of papier mach├ę, kaarten, knutselen en kalligrafie. Ik wilde altijd al eens gaan schilderen. Toen een medium mij vertelde dat ik vroeger een schilder ben geweest, heb ik meteen doeken gekocht.

Voor mijn 50e verjaardag kreeg ik 10 cursuslessen schilderen cadeau te besteden aan het David Art atelier. En daar, nu alweer 6 jaar later, ben ik nog steeds cursiste. Je kan meteen al een schilderij maken en krijgt aanwijzingen van David Chichua, maar ook van je medecursisten. Het is heel leerzaam, leuk en gezellig. Je wilt niet meer weg ­čÖé !

Ik schilder meestal alleen iets waar ik een speciaal gevoel bij heb. Elk schilderij heeft een betekenis voor mij, maar net zo belangrijk, wat betekent het voor U.  Hopelijk geniet u met ze te bekijken net zoveel van mijn schilderijen, als ik van het maken.

Cursussen en workshops die ik gevolgd heb:

 • Kalligrafie
 • Reiki bij Jacquelina de Kort
 • 2 jaar praktische psychologie bij Maja Jeffkins
 • 2x de basiscursus Quantum Touch bij Els van der Meijden
 • Handanalyse bij Paul Bles
 • Gelaatkunde bij Paul Bles
 • Ik volg nog steeds “Een Cursus in Wonderen”, wat een cursus voor je leven is┬á:-)!
 • Tevens werk ik geboortegetallen en betekenis van namen uit

Bent u geïnteresseerd of heeft u op- en of aanmerkingen, plaats ze gerust op deze site of neem persoonlijk contact met mij op via contact!

2 gedachten over “Over mij

 1. Loes Schrijver

  Dag Margreth,

  Wat een prachtige tekeningen en schilderijen! Nooit geweten dat je zo’n talent hebt.

  Ha, ik heb je al jaren niet gezien. Zo vreemd is dat dus niet.

  Leuk dat je exposeert en je met je werk naar buiten komt.

  Veel succes en schilderplezier!

  Loes, je buurmeisje

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *